WATERSCHAPSBLADMelding voor het onttrekken van grondwater, Schiebroekseweg in Bergschenhoek

Aanvraag voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid

(D2023-12-001266)Het hoogheemraadschap heeft een melding ontvangen voor het onttrekken van grondwater ten behoeve van het aanbrengen van EPS blokken i.v.m. wateroverlast langs de Zestienhoveweg ter hoogte het nieuw aan te brengen viaduct nabij de Schiebroekseweg in Bergschenhoek. In de periode tussen 2 oktober en 13 oktober 2023 wordt er grondwater onttrokken met een debiet van maximaal 5 m³ per uur. Wilt u de documenten inzien? U kunt de documenten met informatie over de melding op het kantoor van het hoogheemraadschap aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam bekijken. Maak hiervoor vooraf een afspraak via het telefoonnummer 010 - 45 37 300. U kunt de documenten ook digitaal opvragen via vergunningen@hhsk.nl. U kunt tegen de melding geen bezwaar maken

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Bergschenhoek. Bekijk alle Bekendmakingen Bergschenhoek in .

https://bergschenhoekkrant.nl/bekendmakingen-bergschenhoek/

Deel dit bericht:

Redactie Bergschenhoekkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Bergschenhoekkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Bergschenhoek.

Gerelateerde berichten