HC Rotterdam

Stadionspeaker gezocht!

Vrijwilligers

Vacature stadionspeaker

Ben jij een grote fan van Dames 1 & Heren 1, en heb jij graag iedere wedstrijd het beste uitzicht op het veld? En wil jij tijdens het kijken het publiek bijpraten over wat ze zien? Dan ben jij misschien wel (een van) onze nieuwe stadionspeaker(s)!

Nu Mark van Rijn, onze bekende stadionspeaker, heeft aangegeven graag weer vaker rustig een wedstrijdje te willen kijken, zijn we op zoek naar nieuwe speakers voor in het stadion. Het liefst werken we met een groepje van 4-5 mensen die allen met regelmaat een wedstrijd op zich willen nemen, zodat het voor iedereen behapbaar blijft in tijdsinvestering.

Wat houdt het in?

• Je bent ong. 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig om je plekje eigen te maken & de speaker set op te bouwen (uiteraard met instructie)
  • Je deelt de selecties op het veld 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd
  • Je draait de SC & doelpunt jingles wanneer nodig en geeft aan wie er scoort/een kaart krijgt/etc.