Uw zorgverzekering voor minder geld

Uw zorgverzekering voor minder geld

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Bergschenhoek en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Lansingerland heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-07 15:31:00:  Gemeente Lansingerland - Hoge zorgkosten en een laag inkomen? De gemeente helpt!Heeft u te maken met hoge zorgkosten en een laag inkomen? De gemeente Lansingerland biedt in samenwerking met DSW Zorgverzekeraar de Gemeentepolis aan. Een collectieve zorgverzekering voor inwoners van Lansingerland waarbij de gemeente meebetaalt aan de premie.Kies een aanvullend pakket dat bij u pastDe Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en &é&én van de twee aanvullende pakketten: Lansingerland Standaard en Lansingerland Top. Op de website van gezond verzekerd vindt u een overzicht van de twee pakketten met bijbehorende vergoedingen. Hier kunt u de Keuzehulp invullen om erachter te komen welk aanvullende pakket het beste bij u past. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen risico in termijnen te betalen.Wat zijn de voordelen van de collectieve zorgverzekering?De gemeente betaalt voor een deel mee aan de premie van uw zorgverzekering.U krijgt een aanvullende verzekering met ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdrage Wmo.DSW accepteert iedereen, zonder medische keuring.Inwoners van de gemeente Lansingerland met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm (exclusief vakantiegeld) kunnen kiezen uit twee aanvullende verzekeringen.U heeft toegang tot goede en betaalbare zorg. Hoe kunt u zich aanmelden?U kunt de Gemeentepolis tot en met 31 december 2023 aanvragen via de website van gezond verzekerd. De gemeente bekijkt dan uw aanvraag en beoordeelt of u met uw huidige inkomen in aanmerking komt. Lukt het digitaal invullen voor u niet, dan kunt u ook een papieren aanvraagformulier opvragen bij de gemeente. Belt u daarvoor naar de gemeente via 010 800 40 00.Vragen?Heeft u vragen over de zorgverzekering of de verschillende pakketten? Neem dan contact op met de klantenservice van DSW Zorgverzekeraar via het telefoonnummer 010 246 64 66. Heeft u vragen over de voorwaarden van de Gemeentepolis? Neem dan contact op met de gemeente via 010 800 40 00 of kijk op onze website.Hulp bij het aanvragen?Voor hulp bij het aanvragen of bij vragen over de vergoedingen of pakketten van de verzekering organiseren we twee inloopspreekuren, op donderdag 14 en 21 december van 9.00 tot 11.00 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt gewoon langskomen bij Ontmoet! aan de Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek. .

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Lansingerland.

Deel dit bericht:

Redactie Bergschenhoekkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Bergschenhoekkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Uw zorgverzekering voor minder geld

Nog meer externe nieuwsberichten