Vacature Chef-kok Productiekeuken Party Catering

Chef-kok Productiekeuken Party Catering in Berkel en Rodenrijs

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chef die het keukenteam van Van der Linde Catering + Evenementen komt versterken bij het ontwikkelen van duurzame en creatieve foodconcepten en het organiseren van spraakmakende evenementen, waarmee wij het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Ben jij die collega met een positieve instelling, proactieve persoonlijkheid, een visie op gezonde en duurzame voeding en een gedreven leider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanuit ons kantoor en grote keuken in Berkel en Rodenrijs tussen Rotterdam en Den Haag ondersteunen wij diverse grote evenementenlocaties in onze regio. Onze creatieve en culinaire concepten worden op maat ingezet bij congressen, personeelsfeesten en luxe diners. Naast eventcatering ben je medeverantwoordelijk voor productontwikkeling en innovatie op het gebied van verse maaltijden.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het keukenproces in de productiekeuken op basis van kwaliteit, effectiviteit en efficiency. Je bent verantwoordelijk voor productieplanning, HACCP controle en productcontrole. Je geeft leiding aan een vast team van 5-10 ervaren professionals aangevuld met zelfstandige inhuurkrachten bij de bereiding van lunches en diners tot wel 2000 gasten per dag. Innovatie van recepturen en presentatie is een vast onderdeel van je werk, waarbij gezond en duurzaam de basis vormen. Je bent bekend met de nieuwste productiemethodes en staat open voor technologische ontwikkelingen. Je bent plaatsvervanger van de keukenmanager en werkt nauw samen met de afdelingen sales, planning en logistiek en onze vaste opdrachtgevers. Kortom jij bent een spin in het web van ons keukenproces.

Werkzaamheden:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een HBO denk- en werkniveau en ruime leidinggevende werkervaring in een professionele keuken bij voorkeur in de catering. We bieden ruimte voor opleiding en ontwikkeling om verder mee te groeien met onze organisatie. Je dient te beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kennis te hebben van geautomatiseerde systemen en open staan voor vernieuwing. Je kunt op alle niveaus samenwerken en beschikt over een eigen netwerk binnen de branche. Je werkt nauw samen met de (locatie)chefs en souschefs en rapporteert direct aan de keukenmanager.

Wij bieden:

Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende functie binnen een familiaire en dynamische organisatie, een vast marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te werken in een informeel team waarbij eigen inbreng centraal staat.

Het omzetten van de doelstellingen van de directie in operationele plannen door het realiseren van gestelde kwalitatieve en kwantitatieve doelen van de keuken op een efficiënte en effectieve wijze.

Taken:

Productontwikkeling, menucalculaties, planning, inkoop, personeelsmanagement, rapportage aan de directie, kwaliteitsbewaking en voedselveiligheid, overleg met directie en managementteam.

Specifieke gedragskenmerken gerelateerd aan de functie :

  • Leidinggevende capaciteiten
  • Oplossing- en resultaatgericht
  • Cijfermatig inzicht
  • Doortastend in het nemen van beslissingen
  • Durven te veranderen & veranderingen in te voeren
  • Processen controleren & handhaven
  • Doelstellingen kunnen vertalen in operationele acties
  • Initiëren van acties& zorg dragen voor follow-up ervan
  • Creativiteit
  • Hands-on mentaliteit
  • Stressbestendigheid
  • Planning en onder druk kunnen werken
  • Oog voor detail
  • Representatief voorkomen
  • Kostenbewust

Enthousiast geworden? Reageer door je CV + motivatiebrief te versturen naar

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie kijk op www.vanderlindecatering.nl en www.fchm.nl

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kun je reageren door je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan:


VAN DER LINDE CATERING + EVENEMENTEN

Van der Linde Catering + Evenementen concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat.

Functie:chef kok party catering
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Linde Catering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bergschenhoekkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bergschenhoekkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bergschenhoek
  2. Chef-kok Productiekeuken Party Catering Van der Linde Catering 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures