Vacature Catering/ Hospitality Medewerker

Catering/ Hospitality Medewerker in Rotterdam

Catering/Hospitality Medewerker bij UWV

Ben jij klaar voor een dynamische en betekenisvolle carrière? Grijp nu de kans om deel uit te maken van ons enthousiaste team bij UWV in Rotterdam en solliciteer direct voor deze functie!

Wat ga je doen?

In een hecht en gezellig team ben jij als cateringmedewerker verantwoordelijk voor het verzorgen van maaltijden en alles wat daarbij komt kijken. Geen dag is hetzelfde! Je speelt voornamelijk een rol tijdens de lunch, waarbij je ervoor zorgt dat het brood en beleg klaarstaan, het fruit aangevuld wordt en de drankjes op de juiste datum geplaatst worden. Je zorgt ervoor dat het servies gereed is en tijdens de lunch zorg je ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Daarnaast bereid je ook snacks voor en zorg je ervoor dat de counters en tafels er altijd netjes uitzien. Ook zul je af en toe bijspringen bij borrels, vergaderingen of in de spoelkeuken. Flexibiliteit is dus een belangrijk aspect van deze functie als cateringmedewerker. Uiteraard werk je altijd zorgvuldig en hygiënisch vanwege de voedselveiligheid. Gastvrijheid en teamwork zijn jou op het lijf geschreven!

Als je deze baan accepteert voor 31 oktober, ontvang je na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €250. Als je eerste contract wordt verlengd, ontvang je een extra bruto bonus van €250.

Waar ga je het doen?

Je komt te werken in het bedrijfsrestaurant van Sodexo voor het UWV in Rotterdam . UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening.

Wat bieden wij?
Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Contract voor minimaal 12 uur per week (maandag tot donderdag);
  • Werktijden on overleg tussen 10:00-13:30 incl pauze;
  • Salaris conform cao tussen de € 12 en € 14 per uur;
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek;
  • Een pensioenregeling;
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
  • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan uitblinken.

Wat neem je mee?
Voor deze functie is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of catering. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, maar ook qua werktijden;
  • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
  • Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt;
  • Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken.


Functie:catering/ hospitality medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Bergschenhoekkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bergschenhoekkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Catering/ Hospitality Medewerker Sodexo 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures